Aanmelden op het WVC

Aanmeldperiode 2 zit er op. Op 24 april worden de leerlingen die zich aangemeld hebben door BOVO met een loting geplaatst hopelijk op voorkeur school nummer 1.
Op 24 april omstreeks 18:00 krijgt u bericht van uw plaatsing vanuit BOVO.
Op 25 april kunt u als uw kind bij ons geplaatst is een brief verwachten van het WVC met het plaatsingsbesluit en een inschrijfformulier.

Wat dient u mee te nemen om uw zoon/dochter aan te kunnen melden:

Leerlingen uit Den Haag en Rijswijk:
Het aanmeldformulier + de voorkeurslijst gekregen van de basisschool.

Leerlingen buiten Den Haag en Rijswijk, zoals bijv. het Westland en Delft:
De unieke aanmeldcode* inclusief advies gekregen van de basisschool + een geldig identiteitsbewijs van uw kind. Mocht u als ouder ook een voorkeurslijst op willen geven (net als de leerlingen uit Den Haag en Rijswijk) van scholen binnen Den Haag dan kunt u dit aangeven bij uw inschrijving.

* Heeft u geen unieke aanmeldcode omdat u uit een geheel andere regio komt, meld dit dan bij de inschrijving.

Lever de documenten op één van de bovenstaande momenten in op het Wateringse Veld College. Het is belangrijk dat ouder(s)/verzorger(s) ook aanwezig zijn bij de aanmelding, zij dienen het aanmeldformulier namelijk te ondertekenen.

Als het formulier ondertekend is, krijgt u een kopie mee naar huis. Wij zetten de gegevens voor u in Onderwijs Transparant, zodat de basisschool ook weet dat uw kind is aangemeld op het Wateringse Veld College. Vanuit Onderwijs Transparant krijgt u als ouder/verzorger een bevestigingsmail van uw aanmelding.

 

Toelatingstesten tto:

De toelatingstest voor tto is inmiddels geweest. Aanmelding voor tweetalig onderwijs voor de 1e klas is niet mogelijk.

Persoonlijke rondleiding:

Mocht u graag een persoonlijke rondleiding willen hebben op onze school, klik dan op deze link voor de mogelijkheden.

Op https://www.bovohaaglanden.nl/voor-ouders vindt u meer informatie over de algemene procedure inschrijving van Den Haag (de bovo).