Meld je aan!

De school is op dit moment gesloten als gevolg van de maatregelen tegen het corona-virus. Aanmelden voor de tweede ronde is echter nog steeds mogelijk, zij het niet tijdens een persoonlijk gesprek maar door de documenten te deponeren in de brievenbus van het WVC. Bovendien is de aanmeldperiode voor de tweede ronde verschoven naar dinsdag 7 tot en met dinsdag 14 april 2020.

‘Ontdek hoe ver jij kunt komen.’ Dat is het motto van het WVC en daarmee prikkelt de school iedere leerling. Impliciet klinkt de belofte door dat het WVC de plek is waar je misschien wel verder komt dan je denkt. De kern van onze school is ons vooruitstrevende onderwijsconcept: domeinonderwijs.

Wij bieden regulier onderwijs op Mavo-, Havo- en VWO-niveau en tweetalig onderwijs op Havo- en VWO-niveau. Ben je sportief of theatraal aangelegd, kies dan voor extra sport en theater met WVC sport en WVC theater, twintig middagen plezier en actie met brugklassers uit alle klassen.

Spreekt dit je aan? Ben je enthousiast geworden en denk je dat je  gelukkig zal zijn op onze school? Meld je dan aan!

Lees hier verder over de aanmeldprocedure, welke documenten ingeleverd moeten worden en bij wie je terecht kunt met vragen.