Leerlingenraad

Als leerlingenraad vertegenwoordigen wij de belangrijkste groep op school, namelijk de leerlingen zelf! De leerlingenraad bestaat uit een groep van rond de 12 leerlingen uit verschillende leerjaren. Zo is er voor ieder leerjaar een aanspreekpunt op school.

Vele buitenschoolse activiteiten, zoals schoolfeesten, sporttoernooien en culturele activiteiten worden door de leerlingenraad georganiseerd. Het hele jaar door zijn wij achter de schermen bezig met het voorbereiden en organiseren van deze activiteiten. Wil je meer weten over onze activiteiten? Bezoek dan onze ELO of Facebook pagina!

Daarnaast is de leerlingenraad er ook voor serieuze zaken. Door het jaar heen voert de leerlingenraad onderzoeken uit, waarbij er gekeken wordt naar de kwaliteit van het onderwijs en of leerlingen zich op hun gemak voelen op school. De resultaten van deze onderzoeken worden besproken met de directie. Zo vormt de leerlingenraad een schakel tussen de directie en de leerlingen.

De leerlingenraad staat altijd open voor leerlingen die zich wat meer betrokken willen voelen bij onze school. Wil jij graag lid worden van de leerlingenraad? Stuur dan een mailtje naar waveleerlingenraad@sgzuidwest.nl