De Buurtschool

De Buurtschool is een initiatief van Scholengroep Den Haag Zuid-West. Met ondersteuning van de Gemeente Den-Haag organiseert de Buurtschool diverse cursussen, workshops, masterclasses en informatiebijeenkomsten voor alle leeftijden!

Wat willen wij

Wij willen heel graag zo veel mogelijk kennis en vaardigheden overdragen aan alle inwoners van Den Haag Zuid-West. Wij proberen de verbinding te leggen tussen de scholen en de woonwijk, en willen bereiken dat onze cursisten met veel nieuwe kennis naar huis gaan.

Wat bieden wij

Bij de Buurtschool worden cursussen, workshops en masterclasses aangeboden van zes tot acht weken, tegen een kleine vergoeding of soms zelfs gratis. Ook is er de mogelijkheid informatieavonden bij te wonen over diverse onderwerpen.

Voor wie zijn wij

Er zijn cursussen voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en volwassenen. De minimumleeftijd om deel te nemen is 10 jaar.

Wanneer

Wij starten onze cursussen op vier verschillende momenten in het jaar. Klik hier voor meer informatie over onze cursussen.