Proeflesjes

Op dinsdag 7 januari 2020 bieden wij proeflesjes aan op drie tijdstippen.

  • 9:00 – 10:30 uur (met je klas)
  • 13:00 – 14:30 uur (met je klas)
  • 15:30 – 17:00 uur (met je ouders/verzorgers)

De eerste twee tijdstippen zijn voor basisscholen die langskomen met hun gehele of met een gedeelte van de klas (groep 7 en/of 8). Vraag aan je juf of meester of jouw klas ook gaat. Wil de juf/meester de klas alsnog aanmelden dan kan hij/zij e-mailen naar mw. Anke van Wensveen (coördinator  brugklassen) via a.vwensveen@sgzuidwest.nl.

Het laatste tijdstip, 15:30 – 17:00, uur is alleen voor kinderen met hun ouder(s)/verzorger(s) die zelf willen komen omdat de basisschool niet als groep lesjes komt volgen op onze school. Mocht een kind willen komen zonder ouder/verzorger dan is dit ook mogelijk.

Wil je je aanmelden voor de proeflesjes van 15:30 – 17:00 vul dan onderstaand aanmeldformulier in:

AVG: De gegevens van dit aanmeldformulier zullen enkel gebruikt worden voor het informeren omtrent de proeflesjes. Alle gegevens zullen na afloop van de proeflesjes verwijderd worden.

U ontvangt een e-mail na het invullen van het aanmeldformulier met nadere informatie. Ziet u geen e-mail verschijnen dan kan het zijn dat ons bericht bij u in de ongewenste e-mail of spam beland is. Houdt u deze mappen daarom alstublieft goed in de gaten.

Vlak voor de kerstvakantie zult u als ouder(s)/verzorger(s) nogmaals een bevestiging van ons ontvangen per e-mail.