Proeflesjes

Op dinsdag 8 januari bieden wij proeflesjes aan op vier tijdstippen.

9:00 – 10:30 uur

11:00 – 12:30 uur

13:00 – 14:30 uur

15:15 – 16:45 uur

De eerste drie tijdstippen zijn voor basisscholen die langskomen met hun gehele of met een gedeelte van de klas (groep 7 en/of 8). Vraag aan je juf of meester of jou klas ook gaat. Wil de juf/meester de klas alsnog aanmelden dan kan hij/zij e-mailen naar mw. Anke van Wensveen (coördinator  brugklassen en PR) a.vwensveen@sgzuidwest.nl.

Het laatste tijdstip 15:15 – 16:45 uur is voor kinderen met hun ouder(s)/verzorger(s) die zelf willen komen, omdat de basisschool niet als groep lesjes komt volgen op onze school. Mocht een kind alleen mogen zonder ouder/verzorger dan is dit ook mogelijk.

 

Wil je je aanmelden voor de proeflesjes van 15:15 – 16:45 vul dan onderstaand aanmeldformulier in:

De gegevens van dit aanmeldformulier zullen enkel gebruikt worden voor het informeren omtrent de proeflesjes. Alle gegevens zullen na afloop van de proeflesjes verwijderd worden.

U ontvangt een e-mail na het invullen van het aanmeldformulier met nadere informatie. Ziet u geen e-mail verschijnen dan kan het zijn dat ons bericht bij u in de ongewenste e-mail of spam beland is. Houdt u deze mappen daarom alstublieft goed in de gaten.

Vlak voor de kerstvakantie zult u als ouder(s)/verzorger(s) nogmaals een bevestiging van ons ontvangen per e-mail.