Indrukwekkende IB Ceremony - Wateringse Veld College

Indrukwekkende IB Ceremony

16 oktober 2024
In the pocket!

International Baccalaureate certificaat uitgereikt

Afgelopen dinsdag vond de IB Certificate Ceremony plaats, een feestelijke avond voor de geslaagde leerlingen van 5HT en 6VT van 2024. Deze studenten kwamen na hun harde werk terug naar school om hun welverdiende International Baccalaureate-certificaat in ontvangst te nemen.

De avond werd extra speciaal door de speeches van de twee best geslaagden, die op indrukwekkende wijze terugblikten op hun tijd op het Wateringse Veld College. Ze spraken vol enthousiasme over hun ervaringen en hoe hun leven eruitziet na hun tijd op school. Het was geweldig om hun verhalen te horen en te zien hoe ze zijn gegroeid sinds hun diploma-uitreiking.

Delen en vooruitblikken

De leerlingen werden één voor één naar voren geroepen om hun certificaat te ontvangen. Dit ging gepaard met applaus van familie, vrienden en mede-leerlingen. Na de ceremonie was er tijd voor een informele borrel, waar docenten en leerlingen konden bijpraten en vooruitkijken naar de toekomst.
 
Iedereen zag er fantastisch uit en het was een feestelijke reünie waarbij volop werd gelachen en gedeeld. Het was een prachtige avond vol trots en verbondenheid!